Presize Pattern Services
 
 

workshops
 
 

PreSize Pattern Services verzorgt 2-daagse workshops waarin u alle mogelijk-heden van Mode Creaties de Luxe of van Patternmaker Professional snel leert kennen. Klik hier voor nadere informatie en het inschrijfformulier

Dag 1 - werken met macro’s:
In deze workshop leert u hoe u macro’s (voorgeprogrammeerde kledingpatronen) kunt gebruiken om uiteindelijk tot een patroon op maat te komen. Tevens leert u werken met de programma commando's om een patroon aan uw wensen aan te passen. Tijdens deze workshop worden uw maten nauwkeurig opgemeten. Aan de hand van deze maattabel wordt u verzocht een pasmodel te maken.

Dag 2 - werken met de tekengereedschappen:

In deze workshop leert u nog meer mogelijkheden kennen die PatternMaker Professional en Mode Creaties de Luxe te bieden hebben. Het pasmodel dat u gemaakt heeft wordt gecontroleerd op de pasvorm.

Alle workshops zijn incl. koffie/thee/lunch en twee uitgebreide lesboeken. De workshops starten om 10.00 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur. Er kunnen per workshop maximaal 4 à 5 personen deelnemen, waarbij ieder apart aan een PC kan werken.

Klik hier voor de workshopagenda

 

home

patronen maken

programma's

patrooncollecties

workshops

printservice

patroonservice

contact

 

Copyright 2021 PreSize Pattern Services